BRADA ALI ŠAL

BRADA ALI ŠAL

Napoved za december: mraz, veter, vlaga, sneg, decembrske zabave in druženja, pa tudi krasno sonce. Vse to seveda vpliva tudi na dlako brade. Kar hitro lahko pride do suhih in poškodovanih konic, brada izgubi sijaj, polt na obrazu postane pusta in suha. Kako skrbeti za svojo brado in brke v hladnejših dneh? 

BALZAM ZA ZAŠČITO PRED MRAZOM

Balzam za brado in brke je prvotno namenjen oblikovanju, vendar pa sestavine, ki jih vsebujejo balzami odlično ščitijo pred zunanjimi vplivi. Hranljive sestavine ščitijo povrhnjico in ščitijo dlako pred vlago in mrazom.

OLJE ZA BRADO ZA VLAŽENJE LAS 

Za sijočo brado tako poleti, kot tudi pozimi, je olje za brado nepogrešljiv izdelek. Olja so obogatena z različnimi rastlinskimi (jojoba, ricinusovo, kokosovo, shea ...) in eteričnimi olji, ki poskrbijo za bolj mehko in svilnato brado, hkrati pa ščitijo brado pred mrazom in vlago. Olje je potrebno dobro vtreti tudi pod brado, saj s tem ščitijo tudi kožo.

 

MOJA BRADA JE LAHKO TUDI ŠAL

Ima pa nošenje brade pozimi kar nekaj pozitivnih lastnosti! Poleg tega, da je to del stila, brada ščiti pred mrazom, vlago in drugimi zunanjimi vplivi. Brada ohranja toploto na licih, vratu in bradi, kot najbolj naravni šal. Brada ščiti tudi pred mikrobi in onesnaženjem, ampak seveda, če brado redno umivaš in neguješ.

Nazaj na blog